CTO5OP101W Sirkulator vakum klasik

Katrangan singkat:

Kapasitas dhukungan maksimal: 20 liter

Tegangan: 110V-120V utawa 220V 240V

Daya: dirating daya 800w / 1000w / 1200w

Bobot: 1.4kg

Ukuran Paket: 450*190*150

Platform: Sous Vide Machine Precision Cooker

Model: SA012


Detail Produk

Nuduhake Rincian

Tag produk

Mesin pangolahan panganan kontrol suhu sing tepat, layanan khusus OEM profesional, penjualan langsung produsen, grosir, yakin tuku!

Cakupan aplikasi: hotel dhuwur-dhuwur, restoran Barat dhuwur-dhuwur, pawon kulawarga, steak masak suhu rendah, daging babi, daging domba, iwak, sayuran lan liya-liyane.

• Daya: 1100 W

• Tegangan: AC220V~240V / 50~60Hz

• AC110V~120V/60Hz

• Suhu Min °C Suhu Kamar

• Suhu minimal: suhu kamar

• Suhu Maks °C 90 oC

• Suhu maksimum: 90 OC

• Stabilitas Suhu °C ± 0,01oC

• Stabilitas suhu: ± 0,01oc

• Pompa Sirkulasi: 10 LPM Maks

• Pompa sirkulasi: maksimal 12 liter saben menit

1. Masak Kaya Chef ing Ngarep: Entuk dhaharan kualitas restoran kanthi gampang kanthi njaga jus, kelembapan lan rasa amarga kontrol suhu sing tepat;nahan kabeh manfaat kesehatan lan nutrisi sing angel digayuh saka masak tradisional;kalebu buku resep masak sous vide sing disaranake dening koki ndhuwur.

2. Kompor Presisi & Desain Cerdas: Kompor sous vide kita nduweni kisaran suhu 77-210°F (25-99°C) ing akurasi 0.1°C lan setelan wektu maksimal 99 jam;kontrol tutul LCD intuisi ngidini imbuhan effortless lan nelusuri.

3. Kuat Nanging Quiet Cooker: Iki sous vide tliti cooker njaga suhu homogen nganti 20 L banyu malah ing lengkap 1000 W output;ultra-sepi kanthi swara kurang saka 40 dB ing 1 m.

4. Gampang kanggo Gunakake & Resik: Gampang lan aman masang menyang sembarang wadhah liwat ngawat-ngawati meneng;nyetel suhu lan wektu sing dikarepake kanthi nutul tombol;kanthi yakin ninggalake tanpa dijaga supaya bisa masak kanthi cepet kanthi fungsi kontrol suhu lan wektu sing tepat;gampang ngresiki nganggo kain sing lembab lan alus.

Ing vakum

Mesin masak alon vakum suhu rendah, Mesin masak goog mbantu masak rasa sing enak.

• Nilai nutrisi sing luwih dhuwur

• Ngalih tombol cilik

• IPX7 Waterproof

• Kontrol suhu

P101W (5)

Sirkulator vide klasik

Sirkulator sous vide kanthi desain klasik, sing dilengkapi tombol sisih lan tombol tutul kanthi sensitivitas dhuwur.Desain panel kepekso lan layar tampilan gedhe nggawe sampeyan bisa ndeleng kanthi jelas suhu lan wektu kerja ing macem-macem posisi.

Desain sing bisa dicopot kanggo ngresiki gampang

Silinder stainless steel ngisor bisa disassembled,supaya bilah kipas lan pipa pemanas ing njero bisadiresiki.

P101W (6)
Diversified cooking
P101W (2)

• Tutul tombol mbukak

• Rolling wheel

• Tombol fungsi layar tutul

• Lampu indikator kerja

• Panel tampilan suhu

• Panel tampilan wektu

• Clamp fleksibel

• Tingkat banyu maksimal lan minimal

• pipa panas

• tutup pump banyu

• Tahan karattabung baja


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • show details-1 show details-2 show details-3 show details-4

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita