Kabar

  • Rekomendasi masakan sous vide

    2022 bakal diwiwiti minangka penggemar panganan, ayo miwiti karo sayuran!Tema saka masalah iki yaiku " masak sous vide " Nyaranake seri masakan sous vide Mugi-mugi bisa digunakake kanggo referensi.1. Endhog hot spring karo bawang goreng lan kaviar ...
    Waca liyane
  • What is low temperature cooking technology?

    Apa teknologi masak suhu rendah?

    Nyatane, iki mung ekspresi sing luwih profesional saka sajian masak alon.Bisa uga diarani sousvide.Lan minangka salah sawijining teknologi utama masak molekuler.Supaya luwih nahan kelembapan lan nutrisi bahan pangan, foo ...
    Waca liyane
  • 10 questions to help you cook at low temperature

    10 pitakonan kanggo mbantu sampeyan masak ing suhu sing kurang

    Sampeyan bisa uga wis akeh ndeleng iki sajrone rong taun kepungkur, lan nalika sampeyan ngomong babagan Sous Vide karo bos / restoran / rekan kerja / kolega / kolega, tanggapane yaiku Inggih, aku ora nyalahake dheweke.Mung nuduhake wong iki wektu sabanjure Ques ...
    Waca liyane