CTO5OP125W Sirkulator vakum cerdas

Katrangan singkat:

Model produk: CTO50P125W

Nama Produk: SOUS VIDE

Tegangan: 100V-120V 1 220V-240V (beda miturut negara sing beda lan bisa disesuaikan.)

Daya Output: 800W/1000W/1200W.

Bobot net: 1.12KG

Setelan wektu: 99 jam 59 menit

Range kontrol suhu: 0-90°C.

Prinsip masak: suhu kurang, masak alon lan vakum

Konsumsi banyu: 4-15 liter

Akurasi suhu: ± 0,1 ° C.

Panel kontrol: tampilan LED, fungsi Wifi (fungsi opsional)

Ukuran: 312 x 87 x 50.8 mm


Detail Produk

Tampilake Detail

Tag produk

P125W
P125W (2)

IPX7 anti banyu

Struktur anti banyu sing dirancang bisa tekan tingkat IPX7,kang ndadekake produk luwih aman lan luwih trep kanggo nggunakake.

P125W-3
P125W-4
P125W-5
P125W-6

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Show-Detail-1 Show-Detail-2 Show-Detail-3 Show-Detail-4 Show-Detail-5

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita