Profil Perusahaan

CHITCO INDUSTRIAL CO., LTD

iki diadegaké ing 2002, dumunung ing XiXiang, Shenzhen, karo SMT, workshop injeksi, workshop stamping logam lan 4 garis assembling.Kapasitas produksi taunan yaiku 600.000 unit.

Iki minangka pabrikan peralatan rumah tangga modern sing lulus ISO 9001 lan kanthi persetujuan BSCI, nggabungake R&D, manufaktur lan dodolan, khusus ing produksi Sous vide circulator, mixer, blender, choppers lan steak beefer profesional.

pengalaman
Output taunan
factory img-5

Kita fokus ing inovasi teknologi kanthi sawetara paten penemuan, paten model sarana lan paten penampilan.Prinsip perusahaan yaiku "Ora ana produk sing paling apik nanging luwih apik, layanan sing luwih apik kualitase", adhedhasar kasebut, kita nggawe tim R&D sing kuwat, sistem kontrol kualitas lan sistem penjualan & layanan pelanggan.

Produk kita diekspor menyang Eropa, Amerika, Australia lan Asia.Utamane ing bidang sirkulasi sous vide, kita dadi pionir kanthi ngembangake luwih saka 20 model, lan dadi sing pertama diwenehi sertifikat anti banyu IPX7.Kita lagi ing dalan kanggo terus munggah grading kapasitas produksi kita, sawetara produk lan kualitas produk & layanan.

The exhibition 1
The exhibition 2
The exhibition 3

Sampeyan kene, kita ana, CHITCO, bakal dadi pilihan apik kanggo sampeyan!

Babagan Informasi Perusahaan

CHITCO

CHITCO iku salah siji saka Hong Kong diduweni perusahaan, kang dumunung ing Bao an Shenzhen.(Butuh sawetara menit menyang bandara internasional Shenzhen).

CHITCO diadegaké ing 2002.

Saiki, meh kabeh bisnis kita OEM & ODM.Liyane produk kita diekspor menyang AS, Eropa lan Jepang.

cuntom area
partner

Pabrik CHITCO

Kajaba iku, CHITCO kerja karo staf berpengalaman & fleksibel ing manajemen lan teknik, sing nggawe manawa perusahaan bisa ngladeni klien kanthi komunikasi sing apik, operasi efisiensi dhuwur lan kualitas paling apik.

Saiki, luwih saka 1000 karyawan nggarap kita, kalebu udakara 50 ngatur staf, udakara 40 insinyur ing departemen R&D, 50 staf (QE, IQC, IPQC, QC, QA) ing departemen jaminan kualitas.

CHITCO wis entuk sertifikat sistem kontrol kualitas internasional ISO9001: 2000 sing ditanggepi dening sertifikat sistem BSI lan ROHS sing ditanggepi ITS.(nomer sertifikat: FM80471).

certificate-1
certificate-2

Apa Pilih Kita

Kontrol suhu kanthi tepat, tanpa masalah overheating.

Nyilikake mundhut cairan / nutrisi panganan nganti tingkat sing sithik banget.

Desain pinter gampang kanggo operasi.Precision Cooking njaga rasa utama panganan / rasa.

Kombinasi warna, aroma lan rasa sing sampurna, nggawe ibu rumah tangga dadi koki Michelin

Anti banyu kabeh awak, Ora ana risiko safety lan karusakan fungsi yen tiba ing banyu.

Timer lan Suhu ditampilake ing antarmuka kontrol trep kanggo ndeleng kahanan karya unit ing sembarang wektu.

Pameran

exbition