CTO5OP102W Sirkulator vakum klasik

Katrangan singkat:

Mode: CTO50P102W

Sumber daya: 100 ~ 120V / 220 ~ 240V, 50/60Hz

Suhu: 0°C ~ 90°C

Sirkulasi banyu: Max.8 LPM

Wektu: Maksimal 99 jam lan 59 menit

Daya panas: 800W / 1000W / 1200W

Kapasitas maksimal: 6-15L

WIFI opsional: Normal / WiFi

Bobot: 1.2KG

Ukuran (H/W/D): 38.8×6.9×10.7cm


Detail Produk

Nuduhake Rincian

Tag produk

P102W

Masak alon ing suhu rendah

Masak alon kanthi suhu rendah minangka novelcara masak sing nggunakake suhu rendahperalatan masak kanggo alon cook pangan ingsuhu pancet tartamtu.

Sawise panganan dikempalken ing tas lanvacuumized, iku sijine menyang kurang-suhucooker alon kanggo nyetel wektu lan suhukanggo masak.Kulawarga rata-rata uga bisanggawe panganan enak ing tingkat restoran.

P102W-2
P102W-3
P102W-4
P102W-5
P102W-6
P102W-7
P102W-8
P102W-9
P102W-10
P102W-11

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • show details (1) show details (2) show details (3) show details (4) show details (5) show details (6) show details (7) show details (8) show details (9) show details (10) show details (11) show details (12)

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita