CTO5OP107W Sirkulator vakum klasik

Katrangan singkat:

Mode: CTO5OP107W

Sumber daya: 100 ~ 120V / 220 ~ 240V, 50/60Hz.

Suhu: 0 ℃ ~ 90 ℃.

Sirkulasi banyu: Max.8 LPM

Wektu: Maksimal 99 jam lan 59 menit

Daya panas: 800W / 1000W / 1200W

Kapasitas maksimal: 6-15L

WIFI opsional: Normal / WiFi

Bobot: 1.6KG

Ukuran (H/W/D): 38.8×7.6×10.7cm


Detail Produk

Tampilake Detail

Tag produk

P107W whole machine is fully waterproof (4)

Masak alon ing suhu rendah

Masak alon kanthi suhu rendah minangka metode masak anyarsing nggunakake peralatan masak suhu kurang kanggo alon cookpangan ing suhu pancet tartamtu.Sawise panganan dikempalken ing tas lan vacuumized, iku sijine menyangcooker alon-suhu kurang kanggo nyetel wektu lan suhukanggo masak.Kulawarga rata-rata uga bisa nggawe panganan sing enak ingtingkat restoran.

Masak suhu konstan

Mung perlu kanggo nyetel suhu lan wektu uga, tanpapengawal khusus.Nalika wektu tekan wektu sing disetel, ingmesin bakal mati kanthi otomatis lan menehi weker.Sampeyan mung kudu ngenteni rasa seneng.

Keuntungan saka masak suhu rendah

Iki njaga kelembapan lan nutrisi panganan kanthi maksimalombone, nyegah meat saka lawas banget lan hard lanbahan kimia mbebayani saka kang diprodhuksi, lan mbantu kanggonambah softening alam úa lan tetep ingrasa asli saka bahan.

Rasa bahan kasebut yaikungalangi lan fishy, ​​lan ora ana overheating, dryness lankangelan ing ngunyah;Bahan pangan bisa diawetakekanggo dangu, ora gampang bosok, ora duwe kumelun lengapolusi, lan bisa masak ing vakum, lan pawonbisa direksa, resik lan sanitasi, saéngga nyingkiri ingbreeding saka bakteri.

Benefits of low te mperature cooking

Tabel referensi suhu masak suhu rendah

endhog 65 ℃ 45 Min
Daging sapi tender: filet mignon, rib eye steak lan t-bone steak. 52 ℃ 1H
Unggas (daging putih): pitik, kalkun lan bebek 60 ℃ 1.5H
Unggas (daging ireng): pitik, kalkun lan bebek 65 ℃ 2H
Iwak: salmon, tuna, cod 50 ℃ 25 Min
Daging babi: daging sikil ngarep, weteng babi 65 ℃ 36H
Daging sapi lan daging tendon daging sapi 62 ℃ 72H

Steak kanthi macem-macem rasa

Steak sing dimasak nganggo boiler suhu rendah luwih sehat lan asli, sing bisa entuk tingkat kedewasaan sing paling becik lan nyukupi rasa maneka warna wong.

Steak with various tastes

Sarapan nutrisi

Kompor alon suhu rendah masak sarapan sing enak, alus lan nutrisi.

Nutritional breakfast

Gaya masak sing prasaja

Simple cooking style-1

Bahan kemasan: miturut pilihan pribadi, lebokake bahan lan bumbu ing kantong vakum.

Simple cooking style-2

Setelan masak: Nyetel suhu lan wektu kanthi becik.Nalika suhu tetep, sijine bahan ing pot sup, lan sampeyan bisa miwiti masak.

Simple cooking style-3

Contone, panganan unggas bisa digoreng nganggo mentega supaya luwih renyah.

masak macem-macem

Kompor suhu rendah bisa masak macem-macem bahan panganan, kayata daging wedhus, steak, pitik, iwak lan sayuran.

Diversified cooking

Iwak sing paling enak

Salmon sing dimasak nganggo slow cooker kanthi suhu rendah yaiku kualitas daging sing alus lan rasa alus, yaiku iwak sing paling enak sing wis dipangan, lan ora bisa digayuh kanthi cara masak tradisional.

The most delicious fish

Masakan biasa

Pinggir overripe, kualitas daging sing ora rata, rasa lawas lan atos, rasa garing.

Temperatur rendah masak slow cooker

Tender lan jus, karo daging éca, kadewasan seragam lan softness.

The most delicious fish-2

Macem-macem specifications kasedhiya

110V, 220V, specifications beda cocog kanggo bedaplug, lan produk sing cocok kanggo akèh negara.

A variety of specifications are available

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • show detail (1) show detail (2) show detail (3) show detail (4) show detail (5) show detail (6) show detail (7) show detail (8) show detail (9) show detail (10) show detail (11)

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita