CTO5OP117W Integrated Aluminium Alloy Sous Vide

Katrangan singkat:

Jeneng produk: CHITCO SOUS VIDE.

Tegangan: 220V-240V (beda miturut negara sing beda lan bisa disesuaikan).

Daya output: 800W / 1000W / 1200W.

Bobot net: 1.1KG

Range kontrol suhu: 0-90 ℃.

Setelan wektu: 99 jam 59 menit.

Konsumsi banyu: 6-15 liter.

Prinsip masak: suhu kurang, masak alon lan vakum.

Akurasi suhu: 0.1 ℃.

Tampilan kristal cair LED: Panel tampilan LED supaya tetep tren masak.Tombol nambah suhu, tombol nyuda wektu suhu, lampu indikator fungsi WIFI, saklar tampilan siklus wektu suhu, lan tombol setelan tombol eksekusi.

Klip mbenakake: Desain fleksibel, cocok kanggo macem-macem peralatan masak.


Detail Produk

Tampilake Detail

Tag produk

Apa kompor alon suhu rendah?

Sous vide, utawa masak kanthi suhu rendah, yaiku proses masak panganan kanthi suhu sing dikontrol banget, biasane ing suhu panganan sing bakal disuguhake.Sisih paling angel saka proses kasebut yaiku nemtokake wektu lan suhu sing digunakake kanggo macem-macem panganan.Aplikasi iki kalebu dhaptar wektu lan suhu sing bisa digunakake minangka pandhuan referensi kanggo masak.Malah menehi papan kanggo nyimpen cathetan dhewe nalika sampeyan nyoba.

What is a low temperature slow cooker

Operasi prasaja lan kontrol suhu sing akurat

Akurasi suhu Sous Vide yaiku ± 0,1 ℃, lan gampang ngontrol tingkat kadewasan.3 diwasa, 5 diwasa, 7 diwasa, mateng.Panganan lintang sing dimasak ing omah,Duwe kompor alon suhu rendah bisa entuk panganan sing padha karo restoran sing dirating bintang.

Simple operation and accurate temperature control

Artefak kesed

Aja pengin masak?Asap pawon sing abot?Panas banget ing mangsa panas?Slow cooker kanggo mbantu sampeyan.Awak cilik digawe saka logam.Fuselage digawe saka materi kabeh-logam, kang cilik lan trep, prasaja lan gampang kanggo operate.

The lazy artifact
The lazy artifact2

Konsep sehat

Sous Vide nggawe pawon sampeyan pamitan karo asap minyak, dadi enak lan luwih sehat.

Healthy concept

Kontrol WiFi cerdas

APP sing dikembangake dhewe bisa disambungake karo fungsi WiFi, nggawe panganan kanthi gampang.

Intelligent WiFi control

Masak resep alon-alon lan gampang masak

Apa sampeyan seneng panganan sing enak?Sampeyan bisa masak?Apa sampeyan nemokake angel?Iki ora masalah.Duwe kompor alon bisa gampang mbantu ngatasi kabeh masalah.Akeh resep-resep sing diwenehake kanthi gratis.Kompor alon ing suhu sithik ndadekake sampeyan dadi koki sajrone sawetara detik!

Cook recipes slowly and cook easily
Cook recipes slowly and cook easily2
Cook recipes slowly and cook easily3

Trilogi masak

langkah 1

Sijine úa lan úa menyang tas vakum, tarik metu keluwihan udhara, lan sijine jumlah sing tepat banyu menyang basin banyu khusus utawa panci stainless steel saka cooker alon.

step1

langkah 2

Ndandani kompor alon ing wadhah lan atur wektu lan suhu.Nalika suhu banyu tekan suhu sing disetel,lebokake panganan sing wis divakum ing wadhah.

step2

langkah 3

Panganan sing dimasak bisa diolah miturut rasa pribadi (jumlah lenga cilik bisa dilebokake ing pot, lan panganan sing dimasak bisa digoreng ing sisih loro kanggo rasa sing luwih apik).

step3
product detail-01
product detail-02
product detail-03

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Show Detail (1) Show Detail (2) Show Detail (3) Show Detail (4) Show Detail (5) Show Detail (6) Show Detail (7) Show Detail (8) Show Detail (9) Show Detail (10) Show Detail (11) Show Detail (12) Show Detail (13) Show Detail (14) Show Detail (15)

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita