10 pitakonan kanggo mbantu sampeyan masak ing suhu sing kurang

Sampeyan bisa uga wis akeh ndeleng iki sajrone rong taun kepungkur, lan nalika sampeyan ngomong babagan Sous Vide karo bos / restoran / rekan kerja / kolega / kolega, tanggapane yaiku

10 questions to help you cook at low temperature

Aku ora nyalahke wong-wong mau.Mung nuduhake wong iki wektu sabanjuré

Pitakonan 1: Apa Sous Vide?Apa sing apik banget babagan masak kanthi suhu rendah?

10 questions to help you cook at low temperature-2

Tinimbang nggoreng lan nggoreng, cara ngilangi lemak nyakup panganan panas ing tas vakum tahan panas ing banyu kanthi suhu konstan.Kanthi bantuan mesin, malah wong sing ora bisa masak bisa gampang ngontrol tingkat kematangan panganan, utamane steak.Kajaba iku, masak suhu rendah uga bisa ngidini nutrisi lan rasa panganan dhewe dikunci ing njero, ora bakal amarga masak lan mundhut suhu dhuwur.

Pitakonan 2: Apa sampeyan butuh akeh alat kanggo diet?

Tegese, alat utama kanggo masak suhu rendah yaiku mesin pupuk sing bisa ngontrol suhu adus banyu.Lan mesin vakum utawa tas vakum ora alat sing perlu, amarga liwat cara liyane bisa entuk efek exhaust udara tas tahan panas.

Pitakonan 3: Apa ora tas chain clamp plastik ngasilake zat mbebayani sawise ketemu suhu?

cof

Masak suhu rendah kudu disimpen ing sangisore 90 derajat, biasane antarane 55 lan 70 derajat, mula kudu digatekake suhu tahan panas nalika tuku tas vakum utawa tas ziplock.

Pitakonan 4: Apa bisa rice cooker ngganti mesin pupuk?

Ing jaringan, akeh sing nggunakake kompor listrik kanggo ngganti artikel piwulang mesin lemak, nanging kudu jelas sawetara perkara.Mesin Shufei dhewe nduweni peran kontrol suhu, kanggo nanggapi bahan pangan sing beda-beda sing digunakake kanthi suhu sing beda.Yen nggunakake fungsi jampel rice cooker kanggo nindakake hukum Shu Fei, bakal ngadhepi dilema saka ora bisa nyetel suhu, supaya mung bisa cook siji jenis pangan, lan model beda, merek saka rice cooker, suhu ora padha, implementasine. bakal diwatesi.

Pitakonan 5: Apa nyusahake lan akeh wektu masak ing suhu sing sithik?

10 questions to help you cook at low temperature-4

Lemak bisa ngandika kesed cara masak, perlu kanggo menehi hasil karo banget sawetara iku, anggere pangan menyang tas vakum, lan banjur sijine menyang mesin lemak ing completion saka tindakake-munggah kanggo mesin.Nanging masalah paling gedhe karo Diet yaiku butuh wektu suwe kanggo panganan diwasa.

Pitakonan 6: Kepiye rasa panganan nalika dimasak ing suhu sing sithik kanthi metode Shu Fei?

Cara lair saka sous vide raket banget karo steak, supaya bisa ngontrol kedewasaan steak kanthi efektif.Kanggo nambah Brown ing njaba lan entah ing njero, cara Shu Fei wis dadi cara paling apik kanggo masak steak kandel.Sing paling apik babagan masak kanthi suhu rendah yaiku daging sing kandel bisa dipanasake kanthi rata saka njaba menyang njero.

Pitakonan 7: Masak adhem muni kurang masak.Apa pancen bisa dipangan?

10 questions to help you cook at low temperature-5

Umumé, standar kanggo panganan masak yaiku 100 °C, lan 100 °C ing njero lan njaba.Ing kasunyatan, ana akeh masakan tradisional Cina, sing ora kudu tekan "tataran tradisional panganan masak" .Contone: Drunk Chicken ing produksi, kanggo njaga rasa paling apik, paling saka laku nggodhok banyu gelembung masak, nggodhok daging ing sawetara menit mati geni, nggunakake panas ampas alon supaya internal diwasa, supaya ing daging cedhak balung biasane pink sethitik.Kajaba iku, daging babi gaya Jepang, sing asring dipangan, pisanan digoreng ing suhu sing kurang lan banjur digoreng ing suhu dhuwur.Suhu sing isih ana ngidini daging babi bisa dimasak nganti 8 menit, supaya bisa menehi efek alus lan jus ing jero garing.masak kanthi suhu rendah nggunakake pemanasan suhu rendah sing suwe kanggo sterilisasi panganan, tekan jarak sing aman lan praktis, sanajan ora tekan 100 °C bisa dipangan kanthi aman.

Pitakonan 8: Kepiye carane sampeyan anget maneh steak sing dimasak kanthi suhu sing kurang sawise wis adhem?

Masak kanthi suhu rendah minangka cara sing apik kanggo ngrancang sakumpulan panganan, masak 5 steak sekaligus lan mangan alon-alon minangka cara sing apik kanggo ngirit wektu.Mesthi, steak kudu panas kanggo mangan éca, supaya cara reheating penting banget, yen sampeyan nggunakake 56 ° c lemak steak apik, sijine ing panyimpenan kadhemen, sadurunge porsi, njupuk steak saka kulkas lan sijine ing. Banyu panas 50 °C (sampeyan bisa dipanasake nganggo mesin sing ngilangi lemak).Yen ora krasa adhem, nyiyapake wajan panas.Banjur goreng steak ing loro-lorone nganti werna lan wangi lan siap dipangan.

Pitakonan 9: Apa cara masak suhu rendah mung cocok kanggo daging?

Ing babagan sifat lemak-nyaman, iku sampurna kanggo daging!Utamane banget nglukis utawa tendon liyane bagean, karo wektu panas pancet suhu, sampeyan bisa kanthi gampang tame bagean hard.Kajaba iku, bahan basis protein liyane kayata saus basis endhog (custard, French Marinara) lan panganan cuci mulut (puding, soufflé) uga minangka calon sing apik kanggo kenyamanan lemak, ngirit wektu uga bisa nyuda tingkat kesalahan, lan panganan utawa resep liyane sing perlu. kanggo simmered kanggo dangu uga bisa masak ing suhu kurang.

Pitakonan 10: Apa Kesempatan Relief Lemak nggunakake akeh listrik?

Kompor suhu rendah nggunakake akeh daya sajrone fase pemanasan, kanthi konsumsi daya sing sithik banget sajrone pemanasan lan siyaga.Yen sampeyan bisa nyuda panyebaran uap banyu sajrone masak kanthi suhu rendah, konsumsi daya sithik banget.


Wektu kirim: Oct-18-2021