Rekomendasi masakan sous vide

2022 wis arep diwiwiti

minangka foodie, ayo miwiti karo sayuran!

Tema saka masalah iki yaiku " masak sous vide "

Nyaranake seri sous vide sajian masak

Muga-muga bisa digunakake kanggo referensi.

1. Endhog panas karo bawang goreng lan caviar

Hot spring eggs with fried onions and caviar

Bahan mentahan:

Endhog seger 1, bawang 1, kaviar 10 g, kembang lan suket sing bisa dipangan sethithik, rempah-rempah majemuk masala sing enak sethithik, adas sethithik, mrico ireng murni sing enak 1 g, uyah sethithik.

Siapke:

Sous vide cooker njaga suhu banyu ing 64 derajat Celsius.

Nggawe:

1. Masak endhog ing kompor alon kanthi suhu kurang nganti 90 menit.

2. Mangsa lan werna bagean bawang ijo karo Haomei masala majemuk rempah-rempah lan anggur adas, nanging ora cocok kanggo Fry iku apik.

3. Sprinkle uyah lan mrico ireng murni éca ing endhog nalika loading.

4. Pasang tray miturut gambar.

Titik masak:

Priksa manawa suhu banyu tekan 64 derajat Celsius sadurunge sampeyan bisa nambah endhog seger.

2. Suhu rendah panggang filet daging sapi pedhes Persia

Low temperature roasted Persian spicy beef filet

Bahan mentahan:

100g filet daging sapi, 100g waluh, 10g jamur sing bisa dipangan, 15g kacang, 30g marinade pedhes Persia sing enak, 10ml saus jeruk bali, 5ml anggur Porter, 20ml saus coklat, 1g mrica ireng murni sing enak, lan uyah lan lenga zaitun sing cocog.

Siapke:

Copot fascia saka kabeh filet daging sapi, wisuh lan disisihake.

Nggawe:

1. Kabeh filet daging sapi wis pickled karo éca Persian Xiangzi marinade pedhes lan uyah.

2. Panggang filet daging sapi acar ing oven kanthi suhu 55 ℃ suwene 80 menit.

3. Waluh kukus, tambahake saus jeruk bali kanggo nggawe lumpur waluh jeruk.

4. Jamur sing bisa dipangan digodhog nganggo banyu kanggo bumbu.

5. Pour anggur Porter menyang sauce coklat kanggo mbentuk jus Porter.

6. Cut 100g Roasted Beef Filet lan sijine menyang cekungan miturut gambar.

Titik masak:

Niufeili biasane dipanggang kanthi wutuh, sing cocok kanggo masak tamu sawise leladen

3. sous vide cooker dhadha pitik rebus karo jus lemon kari

sous vide cooker boiled chicken breast with lemon curry juice

Bahan mentahan:

90g dhadha pitik, 1 endhas kol abang, 12g brokoli, 4G macem-macem kembang sing bisa dipangan, 5g bawang bombay, 2G godhong thyme sing enak, 4G bumbu rasa uyah kari lemon sing enak, 15ml jus Walanda, 5ml anggur putih lan 6ml minyak zaitun

Siapke:

Cuci dhadha pitik lan sisihake.

Nggawe:

1. Sijine dhadha pitik, godhong thyme sing enak, anggur putih, bawang bombay lan lenga zaitun menyang tas vakum, vakum, banjur masak ing kompor alon ing suhu 60 ℃ suwene 4 jam.Njupuk metu kanggo siyaga.

2. Masak sirah kubis abang lan ganti dadi potongan.

3. Bumbu rasa uyah kari lemon sing enak lan jus Walanda dicampur dadi jus lemon kari.

4. Pasang tray miturut gambar.

Titik masak:

Nalika masak ing suhu kurang, mbayar manungsa waé kanggo ngontrol suhu lan wektu kanggo supaya pitik dodo undercooked utawa tuwa banget

4. Susu angsa asap karo jus jeruk

Smoked goose breast with orange juice

Bahan mentahan:

1 payudara angsa, 1 lobak, 1 wortel, 1 kentang ungu, kembang lan tanduran sing bisa dipangan sethithik, 1 bahan mentah saka sirah adas, woh weihaomei sethithik lan bumbu fumigasi kayu, jus jeruk 20ml, 1g mrica ireng murni weihaomei, lan sing cocok. jumlah uyah lan lenga zaitun

Siapke:

1. Dodo angsa acar karo bumbu asap kayu buah sing enak, gula lan uyah.

2. Godhok sayuran rhizome.

3. Kompor alon suhu rendah njaga suhu banyu 58 ℃.

Nggawe:

1. Vakum dodo angsa sing diasinake lan masak ing kompor alon kanthi suhu kurang suwene 4 jam.

2. Njupuk metu susu goose, sijine menyang telusur, Fry lenga ing kulit liwat geni cilik lan ngganti piso kanggo wangun.

3. Ganti sayuran blanched menyang piso lan aduk Fry karo lenga zaitun kanggo rasa.

4. Pasang tray miturut gambar.

Titik masak:

Payudara angsa ora kena diobong lan aja nganti masak.

5. Salon sardin karo mrico abang panggang lan salad lobak

Sardine salon with roasted red peppers and radish salad

Bahan mentahan:

Sarden 120 gram, 8 gram rempah-rempah garing, 20 gram mrico abang, 8 gram radish, lenga zaitun 20 ml, 5 ml cuka ireng, 10 gram salad dressing, éca, mrico ireng murni 1 gram, jumlah uyah.

Siapke:

Sarden ngethok fillet iwak lan dikumbah lan diasinake nganggo anggur putih.

Nggawe:

1. nyeleh sardine ing rempah-rempah garing, pour lenga zaitun, sprinkle uyah lan rasa mrico ireng lan cook ing kurang suhu.

2. Bungkus mrico abang ing foil timah, panggang sak tenane lan kupas.

3. Irisan lobak, nambah saus salad, nyampur lenga zaitun lan cuka ireng kanggo rasa.

4. Kode disk ing urutan.

Titik masak:

Oven pengukus universal nggunakake kelembapan 50% lan 60 ℃ kanggo panggang alon.

6. Pepati daging sapi panggang suhu rendah kanthi puree waluh lan jus jamur ireng

Low temperature roast beef liver with pumpkin puree and black fungus juice

Bahan mentahan:

200g daging sapi ati, 50g bawang bombay, 25g wortel, 25g seledri, 100g labu, 1 kembang Chieh Gua, 1 asparagus ungu, 1 tomat, 20g chicory, 20g lettuce ungu, 20g wijen, 1 pir kristal, 25ml anggur putih 10shroom , 30ml madu, 20ml lenga jamur ireng, 50g jamur ireng, 200ml krim, 100ml anggur abang 200ml susu, 20ml Hennessy XO, 20ml jus pitik, 1g mrico ireng murni sing enak, uyah sethithik, cuka vanila, lenga zaitun lan mentega

Siapke:

Wisuh daging sapi ati lan sisihake

Nggawe:

1. Cut ati sapi, copot fascia, sift, lan nambah uyah, krim, mrico lan Hennessy XO kanggo seasoning.Banjur sijine ing abrasive buttered.

Bungkus ing foil timah, panggang teles ing wajan kanthi suhu banyu kira-kira 80 ℃ suwene 120 menit, copot lan adhem, banjur lebokake ing kulkas nganti luwih saka 12 jam.

2. Tumis bawang bombay karo mentega nganti wangi, tambahake jamur ireng, tuangake anggur abang lan jus pitik, konsentrasi nganti kenthel, banjur tuangake lenga jamur ireng kanggo nggawe saos.

3. Kupas waluh, tutup nganggo uyah lan mrico ireng murni sing enak, rebus ing susu lan krim kurang luwih 2 jam, nganti garing lan bosok, metu, pencet ing lendhut waluh, lan bentuke miturut wangun. tokoh.

4. Rendhem woh pir kristal sing dikupas ing anggur putih lan madu nganti 10 menit kanggo nggawe cincin woh pir.

5. Instal basin minangka ditampilake ing tokoh.

Titik masak:

Tekstur ati sapi iku atos, saéngga jumlah krim sing cocog kudu ditambahake kanggo nambah kelembapan ati sapi.Minyak jamur ireng minangka konsentrasi jamur ireng, sing nduweni rasa luwih kuat tinimbang jamur ireng.Mulane, tuang lenga jamur ireng sadurunge saos metu saka pot bisa nambah rasa lan bahan masakan.

7. Cod suhu rendah karo tempel sayuran abang, saus kacang ijo lan saus Brin

Low temperature cod with red vegetable paste, green bean sauce and Brin sauce

Bahan mentahan:

120g cod, 30g kol abang lumpur sirah, 6G tempel kacang ijo, 10g tempel brin, 1 sisipan, 3ml jus lemon, 1g mrico ireng murni sing enak, kembang sing bisa ditonton sethithik, uyah lan lenga zaitun sing cocog.

Siapke:

COD wis dikemas vakum sawise ngganti piso.

Nggawe:

1. Panasake COD sing diawetake vakum ing kompor alon kanthi suhu 58 ℃ suwene 30 menit.

2. Panaskan wajan, tuangake lenga zaitun, goreng cod ing sisih loro, lan uyah, mrico ireng murni lan jus lemon sing enak.

3. Panaskan lendhut sirah kubis abang, saus kacang ijo lan saus Brin banjur tuangake ing piring.

4. Sijine iwak kod, cuttings, lan sapiturute miturut gambar.

8. Salmon suhu rendah karo tempel brokoli Jepang

Low temperature salmon with Japanese broccoli paste

Bahan mentahan:

150g salmon, 30g tempel brokoli, 10g saus raspberry, 1 kue sayur-sayuran, mrico ireng murni sing enak, kembang sing bisa ditonton sethithik, uyah lan lenga zaitun sing cocog.

Siapke:

Vakum salmon disimpen kanggo digunakake.

Nggawe:

1. Sijine salmon sing dikemas vakum menyang kompor alon kanthi suhu 56 ℃ suwene 30 menit.

2. Goreng jajan sayuran nganti loro-lorone dadi emas.

3. Panaskan lendhut brokoli, sikat ing piring nganggo alat khusus, pasang salmon ing ndhuwur, lan pasang piring miturut gambar kasebut.


Wektu kirim: Nov-15-2021