CTO5OP118W Sirkulator vakum cerdas

Katrangan singkat:

Model produk: CTO5OP118W

Nama Produk: SOUS VIDE

Tegangan: 100V-120V 220V-240V (beda miturut negara sing beda lan bisa disesuaikan.)

Daya Output: 800W1000W1200W.

Bobot net: 1.1KG

Setelan wektu: 99 jam 59 menit

Range kontrol suhu: 0-90 ℃.

Prinsip masak: suhu kurang, masak alon lan vakum

Konsumsi banyu: 4-15 liter

Akurasi suhu: ± 0.1 ℃.

Panel kontrol: tampilan LED, fungsi WiFi (fungsi opsional)

Ukuran: 325 x 83 x 50.8 mm


Detail Produk

Tampilake Detail

Tag produk

P118W (6)
P118W (7)

Desain panel miring

Desain panel kepekso lan layar tampilan gedhe nggawesampeyan bisa ndeleng kanthi jelas suhu lan wektunegara kerja ing macem-macem posisi.

Kontrol WiFi cerdas

APP riset lan pangembangan independenbisa disambungake karo fungsi WiFi,supaya panganan bisa gampang digawe.

P118W (8)
P116W (4)

Desain sing bisa dicopot kanggo ngresiki gampang

Silinder stainless steel ngisor bisa disassembled,supaya bilah kipas lan pipa pemanas ing njero bisadiresiki.

Langkah masak

Langkah 1:

Sijine bahan pangan lan bahanmenyang tas vakum, tarik metu keluwihanudhara, lan sijine jumlah sing tepat sakabanyu menyang cekungan banyu khusus utawapanci stainless steel saka cooker alon.

P118W (9)

Langkah 2:

Ndandani kompor alon ing wadhah lannyetel wektu lan suhu.kapansuhu banyu tekan pesawatsuhu, sijine vacuumizedpanganan menyang wadhah.

P116W (11)

Langkah 3:

Panganan sing dimasak bisa diolahmiturut selera pribadi, kayatajumlah cilik saka lenga bisa sijine ingpot, lan panganan masak bisa radagoreng ing loro-lorone kanggo rasa luwih apik.

P118W (10)
P118W (11)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Show Detail-1 Show Detail-2 Show Detail-3 Show Detail-4 Show Detail-5

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita